Μα καλα…τι λετε? Γιατι το πηγατε στο μακαβριο? Οι ζωντανοι με τους ζωντανους κ οι πεθαμενοι με τους πεθαμενους.
Οσο για την ερωτηση του θεματος εχω να πω οτι.. κ μαζι κ μονος ΙΔΙΟΣ ειναι ο πονος… Για την παλη, δεν ξερω…δεν θα μιλησω..αν το πατε σε αρση βαρων, κατι ισως πιασω.
Καταγεγραμμένος
Το ενα απο τα δυο μου ποδια, ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο..
Συμφωνώ εν μέρει. εξαρτάται τι θέλεις να ανατρέψεις.
ΤΟ ΝΑ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜ ΑΧΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΚΙ’ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Π ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Καταγεγραμμένος
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
ΜΙΑ ΕΥΣΤΟΦΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ
Καταγεγραμμένος
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Για μένα Αερικό κανείς δεν πρεπει να ακολουθει κανέναν. Σαν νοήμων όν που (νομίζω οτι) ειμαι, έχω ελεύθερη βουληση. Συσπειρωνομαι με άλλα τέτοια όντα για να "τους" χτυπήσω, μα στο μυαλό μου ειμαι μόνος και τόσο διαφορετικός. Οσο γι’αυτο που πιστεύεις LOne Deranger, οχι δεν είναι έτσι. Έχω συναντησει στη ζωή μου λιγους ζωντανούς-"ζωντανούς" και περισσότερους ζωντανούς-"πεθαμένους". Επίσης ξέρω για πεθαμένους-"ζωντανούς" που με οδηγουν ακόμα, αλλα και πεθαμένους-"πεθαμένους" που δεν με αφορούν καν!
Για μένα Αερικό κανείς δεν πρεπει να ακολουθει κανέναν. Σαν νοήμων όν που (νομίζω οτι) ειμαι, έχω ελεύθερη βουληση. Συσπειρωνομαι με άλλα τέτοια όντα για να "τους" χτυπήσω, μα στο μυαλό μου ειμαι μόνος και τόσο διαφορετικός. Οσο γι’αυτο που πιστεύεις LOne Deranger, οχι δεν είναι έτσι. Έχω συναντησει στη ζωή μου λιγους ζωντανούς-"ζωντανούς" και περισσότερους ζωντανούς-"πεθαμένους". Επίσης ξέρω για πεθαμένους-"ζωντανούς" που με οδηγουν ακόμα, αλλα και πεθαμένους-"πεθαμένους" που δεν με αφορούν καν!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ,ΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
Καταγεγραμμένος
Αχ, τι θελω κ μπαινω σε φιλοσοφικες συζητησεις? Αφου ειναιι στην αλλη πλευρα του εαυτου μου… οκ, μια χαρα τα λες κι εσυ Κομον(δινω), δεν θελω να ειμαι εχθρικος, αλλα δεν μπαινω στο τριπακι ¨να πεθανω για να γουσταρω καλυτερα¨ , γουσταρω κ τωρα με την παρτη μου οπως ειμαι και
Καταγεγραμμένος
Το ενα απο τα δυο μου ποδια, ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο..
Εγώ ένα έχω να πω: Το θάνατο τον παλέψεις δεν τον παλέψεις, το αποτελεσμα το ίδιο είναι. Ενώ τη ζωή αν δεν την παλέψεις, την πάτησες!
Εντάξει κι ο πόνος μέσα στη ζωή είναι…δε λέω οτι είναι καλός αλλά καμιά φορά χρειάζεται για να νιώσεις περισσότερο τη χαρά. Εξάλλου… η πιο σκοτεινή ώρα είναι λίγο πριν την Ανατολή. Και μ’ αρέσει η Ανατολή!!!!!
Στην τελικη: "Θα μάθεις να γελάς, αν μάθεις να υποφέρεις."
Καταγεγραμμένος
Θα χαραμίσω τη ζωή μου περιμένοντας να ‘ναι πολύ αργά για να τη διορθώσω και στα ρουθούνια τ’ουρανού θα μπω ουρλιάζοντας τη μύτη του πριν ξεψυχήσω να ματώσω..