Θα μπορούσες να γλαρώσεις επειδή αφού πρώτα έσκαψες ένα χωράφι κάθησες σε μια μαλακή πολυθρόνα, επειδή κάποιος που εμπιστεύεσαι σε χαϊδεύει απαλά στο πρόσωπο για πολλή ώρα, επειδή μην έχοντας τί να κάνεις, κάθησες κλεισμένος στο σπίτι μια ολόκληρη μέρα βλέποντας τηλεόραση, επειδή κάπνισες 1 μπάφο, επειδή ήπιες 1 ποτήρι ζεστό γάλα ενώ είναι νύχτα+έξω χιονίζει, επειδή ξέχασες το γκάζι στην κουζίνα ανοιχτό πολλή ώρα με κλειστά παράθυρα, επειδή πριν αρκετή ώρα σου ‘δωσαν μια πολύ δυνατή μπουνιά+ο πόνος σιγά-σιγά υποχώρησε… Προσωπικά μιλούσα για τη δημοφιλέστερη σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης της ταπείνωσης. Της προσπάθειας να γλαρώσεις με το ζόρι τόσο όσο να μην έχεις τη δύναμη ν’αντισταθείς απέναντι σε ΄κείνον που σε ταπεινώνει, η οποία συνήθως ολοκληρώνεται με την πόρωση με τραγούδια/ποιήματα/ταινίες κλπ. κλπ. που παρουσιάζουν με σεμνή γοητευτική+ενίοτε δυναμική τραγικότητα όμορφα αλλά πολύ κουρασμέντα όντα που δεν έχουν πια κουράγιο να επαναστατήσουν μια+έχουν πολύ τραγική ιστορία που τα διέλυσε. Δεν ξέρω τώρα ποιον τρόπο θα μπορούσες να βρεις εσύ ή ο γείτονας μου να γλαρώσουν, δε σας ξέρω. Πάντως με την πρέζα συγκεκριμένα πιάνεις πάτο+σε καμμιά περίπτωση δεν την είχα στο μυαλό μου. ¶μα πιάσεις βελόνα ξέρεις ότι δεν υπάρχει επιστροφή εκτός αν είσαι τελείως μαλακοπίτουρας. Παίρνεις 1 απόφαση. Λάθος, αλλά είναι 1 απόφαση. Εγώ μιλάω για την πλειοψηφία η οποία αποφεύγει οποιαδήποτε απόφαση λες+είναι καμμιά σύγχρονη μάστιγα. Είτε πεις απόφαση είτε "μπου!" 1+το αυτό