Yeia xara!! eimai kainouria edw…. gnwrizei kaneis ti trexei me tHn ekpompH tou aggelaka k tou ntinou sadikH sto kokkino 105.5? sto programma tou sta8mou (http://www.left.gr/radio_program.php?selected_day=0) leei pws ekpempoun stis 8 tis kuriakes… alla den! tous akousa tuxea prin kati mHnes k apo tote perimenw ka8e kuriakH k stHn wra tous vgenei mia tupisa pou paizei latin…
Καταγεγραμμένος
τώρα το ξέρω πιο καλά πως δεν ήταν εύκολο μέσα σ’ εκείνο το πλάτος που αγκαλιάζει τις ακρότητες να επιβιώσεις να γνέψω καταφατικά στο συμβιβασμό ή να επιστρέψω οριστικά στον εαυτό μου;
ΜΟΝΑ ΚΑΛΨΣ ΟΡΙΣΕΣ.Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ
Καταγεγραμμένος
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
μπορει να σταματησε…πριν λιγο καιρο ειχε γινει ντου στον ημμητο και ειχαν πεσει μερικες κεραιες οποως και του λεφτ…δεν ξερω τι εχει γινει αποτοτε…καλωςηρθες
euxaristw paidia….. as elpisoume oti 8a 3ana3ekinisei loipon!
Καταγεγραμμένος
τώρα το ξέρω πιο καλά πως δεν ήταν εύκολο μέσα σ’ εκείνο το πλάτος που αγκαλιάζει τις ακρότητες να επιβιώσεις να γνέψω καταφατικά στο συμβιβασμό ή να επιστρέψω οριστικά στον εαυτό μου;