Τι σκατα εισαστε αν δεν μπορειτε να οργανωσετε φοβερη και τρομερη αμυνα για τετοιες περιπτωσεις ; Αυτο λεγεται καταστολη δημοκρατικα κεκτημενων ελευθεριων στο ονομα της καταπολεμησης της τρομοκρατιας . ( Εεεε… Κωνσταντινε ; )
κατσε μην παρουν πολλα δικαιωματα τα μποτς και θελουσ περετερω ελευθεριες και ξεσηκωθουν εναντια των ανθρωπων και αποφασισουν οι αντμινς να καψουν τον ουρανο και μπουσε στον κοσμο του ματριξ
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Που να παρει ο διαολος !!! Αυτο το μερος ειναι δεμενο με τις συγκεκριμενες μουσικες , τους συγκεκριμενους στιχους και τους συγκεκριμενους ανθρωπους ( ορισμενους τουλαχιστον ) . Εξω υπαρχει ο γαμημενος ο φοβος και ο εγωισμος που φτιαχνουνε ολη αυτη τη σκατοκατασταση , εναλλακτικη της οποιας υποτιθεται οτι ειναι αυτο το φορουμ . Αν , δηλαδη , ταχω καταλαβει σωστα ολα . Αν παλι οχι , τις ειλικρινεις συγνωμες μου και παμε γι αλλα . Πως διαολο τραγουδαμε οτι απο δω και πανω δε φοβαμαι και η φωλια που χτιστηκε εδω να φοβαται το οτιδηποτε ;; !! Νιωθω πολυ μα πολυ »αβολα με την πολιτιστικη , κοινωνικη και πολιτικη αθλιοτητα που χαρακτηριζει την χωρα μας .» Μεσα σ αυτην , προσπαθω να με κανω να μη μ αγγιζει , με ολους τους τροπους του μυαλου , της καρδιας και της μαγειας που μπορω να εφαρμοσω . Ενας ειναι και αυτο εδω το μερος . Ε οχι και να μου τη θυμιζει κιολας !! Ουτε στο ελαχιστο !!
Μποτς , σεξ , βιαγκρα , και μαλακιες !! Κατ αρχην αυτοι γινονται μελη και διαφημιζουνε ! ΜΕΛΗ !!! Και καλωσοριζονται κιολας , διαολε !! Και στο κατω-κατω , αν δεν υπαρχει νομικο προβλημα , και τι εγινε !; Δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στους ανθρωπους που γουσταρουνε αυτες τις μουσικες και αυτους τους στιχους , οσο μικροι κι αν ειναι ; Η απο δω θα περιμενει να βρει το οτιδηποτε οποιος το θελει ; Κιαμα γεμισουμε ιους , ε ας το παρει ο διαολος το φορουμ ! Θα φτιαξουμε αλλο ! Αλλωστε τοχει ηδη παρει το μισο . Και τι εγινε ;;
Μεσα μου ο αερας που φυσα στα υψη μανεβαζει . Αυτο θα πει ελευθερια , που να παρει η οργη !!! Ενα πραμα ειναι η ελευθερια . Ναχεις να διαλεξεις απο ολες τις επιλογες που υπαρχουν και δεν υπαρχουν . Να μην υπαρχει εδω !!! ;;;
Θελουμε να σπασουμε πορτες ; Να πεταξουμε ; Να κανουμε αλλα πραματα ; Ε , αντε γιατι αλλιως θα μας φανε οι γαμημενοι οι λυκοι και ναχαμε να λεγαμε .
Κι οσο για τον Χαρουπη , εμενα τουλαχιστον δεν μου αξιζει και ξα του .
Ποτε εδω μεσα δεν εχω επιτεθει η κρινει ανθρωπους για τις αδυναμιες τους που στο κατω-κατω ηταν η ειναι και αδυναμιες δικες μου . Εσυ Κωνσταντινε και οποιος προλαβε ολοκληρο το φορουμ και το παρακολουθει με αληθινο ενδιαφερον (για οποιοδηποτε προσωπικο του λογο) , αρα προσεκτικα , θα πρεπει να το ξερεις καλα αυτο . Η αντιρρηση μου εχει να κανει με ενα βασικο στοιχειο της φωλιας και οχι με αυτους που την ζωντανευουνε .
Μια που όσοι τραγουδάνε γνωρίζοντας πως είναι κατα βάθος πρίγκιπες δηλαδή βάτραχοι ακόμα κι όταν κρυώνουν λιγουλάκι τα νερά του πελάγου άλλα ως γνωστόν κι από την ανάποδη ίδια μπάντα ή τη σωστή την άλλη το έλκηθρο είναι ένα άχρηστο μέσο για το καλοκαίρι και για τις ανηφόρες το χειμώνα και τα λεμόνια γίνονται μπαλόνια και τα μανιτάρια σαλιγκάρια και οι μαρέγκες ρέγκες και τα κουστούμια πασούμια και το βιολί πουλί και το πουλί μπουγιουρντί και το τσακάλι μπακάλη, θα τους ξανανοίξω!!!!
ΟΤΝ, πότε θα κάνουν συναυλία οι επισκέπτες; εεεεεεε;