Αγαπημενα μου και πολυαγαπημεν αμου και αγαπημενα μου ολτουγγεδερακια οπως θα διαπιστωσατε (εκτος κι αν δεν το διαπιστωσατε) εδω και καποιο καιρο απουσιαζω απο το χωριο μας. Οι λογοι που συμβαινει αυο ειναι οι εξης αρκετοι: 1ος αλλα οχι τελευταιος: το πισι μου παρουσιαζε ανωμαλιες και ακομη παρουσιαζει και τα μεσαιωνικα μου λεφτα δεν περνανε στην εποχη μας για να αγορασω καινουργιο 2ος αλλα οχι τελευταιος: Αποφασισα να γινω μια ακληρα εργαζομενη Αντουανετα, γιατι ρε παιδι μου τα πραγματα προχωρανε κι εγω εχω μεινει στο Μεσαιωνα 3ος αλλα οχι τελευταιος: Ηθελα να μαζεψω υλικο και φαγητο να σας μας φερω γιατι καθε μερα καθε μερα καθε μερα δεν ειχαμε να φαμε. Οποτε ορματε στο φαι εχω φερει πολυ πραμα 4ος τελευταιος αλλα τελευταιος: Ολα ειναι φτηνες δικαιολογιες Σας αγαπω
Καταγεγραμμένος
And No One Sings Me Lullabies And No One Makes Me Close My Eyes…
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΛΙ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ
Καταγεγραμμένος
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ