Η alltogetherthen productions παρουσιάζει το πιο φαντασμαγορικό, ασύλληπτο, μικρό υπερθέαμα, την πιο συγκλονιστική εμπειρία των τελευταίων ωρών (τουλάχιστον):
Στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2006, στη Θεσσαλονίκη, το Μπαλόνι, η Ζάλμοξις, η Nana Mouschouris και ο Γιώργος Νταλάρας θα ερμηνεύσουν ένα χρυσό πακέτο από όλες τις μεγάλες στιγμές της Ελληνικής μουσικής (μέχρι το ’80 δηλαδή, μετά δε βγήκε τίποτα) σε ένα μετα-performance με ελεύθερη είσοδο και υποχρεωτική συμμετοχή του κοινού. Σπεύσατε να προλάβετε θέσεις. Οδός Ναυαρίνου, πέμπτος μεθυσμένος δεξιά. Ώρα έναρξης μεσάνυχτα, για λόγους συμβολικούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 03, 2006, 02:46:51 από Μπαλόνι(Ο) »
όχι ρε γαμώτο!δεν το έιχα δει νωρίτερα και έχασα τη συναυλία!
Καταγεγραμμένος
Θα χαραμίσω τη ζωή μου περιμένοντας να ‘ναι πολύ αργά για να τη διορθώσω και στα ρουθούνια τ’ουρανού θα μπω ουρλιάζοντας τη μύτη του πριν ξεψυχήσω να ματώσω..
Θα χαραμίσω τη ζωή μου περιμένοντας να ‘ναι πολύ αργά για να τη διορθώσω και στα ρουθούνια τ’ουρανού θα μπω ουρλιάζοντας τη μύτη του πριν ξεψυχήσω να ματώσω..
Σοβαρά;Δεν την περίμενα τέτοια προσέλευση!Βέβαια στη δικιά μου συναυλία έιχαμε μεγαλύτερη, αλλά ,τι να κάνουμε, δεν μπορείτε όλοι να είστε φίρμες!!!
Καταγεγραμμένος
Χαίρομαι που αναγνωρίζεται (για πρώτη φορά σ’αυτό το φόρουμ) το υπεράπειρο ταλέντο μου!Ανακοινωση προς όλους τους θαυμαστά μου:Έρχεται νέα μου δισκογραφική δουλειά "ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ" σε συνεργασία με τους μουσικούς ΥΧΞ(Υδροχλωρίξ,κατάσκοπος και πληροφοριοδότης,γνωστός από τις περιπέτειες του Αστερίξ), Οξ. Υ. Συνβάση και ¶λας Καινερό. Μείνετε συντονισμένοι, η Όξινη Βροχή ξαναχτυπά!!!
Καταγεγραμμένος