Βικτώρια κάνε δίαιτα
|
Εγώ η………του……….της………….δηλώνω ανεύθυνα ότι: *ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ. ΒΑΣΙΚΑ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ…Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΡΟΚΟΛΙ ΧΩΡΑ….(ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ Κ ΠΑΝΩ ΣΑΣ…ΧΟΧΟΧΟ) *ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΔΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ, ΕΞΑΙΣΙΟ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ (ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΠΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ….ΞΑΝΑΧΟΧΟ) *ΕΕΕΕΕ….. *ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ-ΧΟΧΟ-ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΚΙΑ") *  καιρός για 2 (΄κι’εδώ δεν έχει χοχο!)
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Θα’ρθει ο καιρός που θα σπάσω την Πόρτα κι η καρδιά μου στο Φως θα χιμήξει.
|
|
|
|
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
|
*ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ-ΧΟΧΟ-ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΚΙΑ")
To καημένο το κοριτσάκι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια… και μετά πήγε κι έγινε φιλόσοφος  Τραγική ιστορία, δείξτε κατανόηση…
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ…. 
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
Εγω ο ………………. δηλωνω ανευθυνα οτι οταν μεγαλωσω θελω να μοιαξω στο μπαλονι αλλα να εχω παρει το πτυχιο μου!!!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
Βικτώρια κάνε δίαιτα
|
Χαμένη στη μετάφραση… 
To καημένο το κοριτσάκι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια… και μετά πήγε κι έγινε φιλόσοφος  Τραγική ιστορία, δείξτε κατανόηση… Δε θέλω τη συμπόνοια κανενός!  Το άλλο το χαμένο, η Μορφούλλα, πού εξηφανίσθη?
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
Θα’ρθει ο καιρός που θα σπάσω την Πόρτα κι η καρδιά μου στο Φως θα χιμήξει.
|
|
|
Ζάλμοξις
|
Η Μορφούλα? Ποια είν’ η Μορφούλα?
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
|
AERIKO
|
σαν πολλοι χαμενοι δεν μαζευτηκαμε?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
|
|
|
Ο_Χα{ρου}μενος
|
με την μεθοδο του καραγκιοζη! ενα εγω ενα εσυ ενα εγω ενα αυτος ενα εγω ενα εσυ κοκ
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
|
|
|
AERIKO
|
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ,ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΑ.ΜΟΝΟ ΤΗΝΠΑΡΑΓΚΑ ΑΦΗΣΤΕ.ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
|
|
|
|
|
newton
|
!
|
|
|
Καταγεγραμμένος
|
ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό…
|
|
|
|