alltogethernow
Καλώς ορίσατε, Μη μέλος. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Οκτώβριος 20, 2007, 08:59:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
26001 μηνύματα σε 342 θέματα από 421 μέλη
Τελευταίο μέλος: Brewioloas
* Αρχική Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή
+  alltogethernow
|-+  εδώ μιλάμε για ποιότητα
| |-+  ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ
| | |-+  Στον Π.

Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Συζήτηση: Στον Π.  (Ανάγνωση 325 φορές)
estrella
Αρκετά Ποιοτικός
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
Στον Π.
« στις: Δεκέμβριος 06, 2006, 03:27:27 »

Στον Π.

Φλου φίλε μου όλα είναι φλου…
Όσα δεν φέρνει ο χρόνος,τα φέρνει η στιγμή..
Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ,στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ..βλέπεις οι δυο μας μόνοι δεν νοιώσαμε ποτέ,τώρα πες μου ποιόν,πες μου θα’χεις να τα λές..όταν θ’αγαπήσεις το γέλιο σου και την αναπνοή σου,και δεις πως έχεις κάτι να μας πεις..πες μου αν μ’αγάπησες,όσο ο ήλιος την αυγή,όσο ο γκρίζος ουρανός κάποιας άνοιξης βροχή..στα σκότεινα δωμάτια ειν’η ψυχή μας γυμνή και δε χωραν εκεί μυστικά,κι εσύ μονάχα ξέρεις πως η αλήθεια ειν’εκεί που η μοναξιά μου στον καθρεύτη κοιτά..πες μου αν θέλεις κάτι,κάτι απλό,μα αληθινό..κι είτανε κάπου προς το δείλι,όταν δακρύσαμε στο τελευταίο φιλί..but I’ll be sailin’,goodbye waivin’,to me the clown..Πού να γυρίζεις;
Πες μας τι θα γίνει αν κάποτε αγγίξεις το κορμί σου,και το’βρεις τσακισμένο απ’τις πληγές,και γύρω σου,κούκλες χλωμές,ανίκανες ν’άκούσουν τη φωνή σου,κι οι αλήθειες σου,να σέρνονται,στο πάτωμα γυμνές… 
Είν’επικίνδυνη και θέλει προσοχή,θανάτου άγγελος σωματοφύλακας της..
Παυλάκη γύρω σου σωπαίνουν,τους φτάνει που ανασαίνουν,τι ζητάς,ξέρουνε τι τους περιμένει,στην πολυθρόνα βολεμένοι,τι ρωτάς..τώρα μόνος σαν τσακάλι στα βουνά τριγυρνώ,για το κλoύβιο τους κεφάλι,ούτε που θα νοιαστώ..voodoo child,σ’έναν κόσμο εσαεί,voodoo child,ναι η αγάπη μπορεί..κάποτε θα δεις πως όλα ειν΄αλήθεια..κανείς δεν σου’μαθε ποτέ,πως κάποια μέρα,θα χρειαστεί και να μισήσεις..Welcome to the show,νορμάλ το σκηνικό..στο μπάτσο βλέπεις πέρασε μονάχα η κοροιδία,να έχει την ψευδαίσθηση πως είναι εξουσία..αυτοί μιλάν την ώρα που ο ήλιος έγυρε το χάος ν΄ακουμπήσει..τους είδα..είδα την αμόρφωτη εξουσία εντολές να δίνει,το κράτος νόμιμο ληστή και τη βλακεία για εξυπνάδα να πουλάει στους δρόμους..βλέπω λαούς,εμπόρευμα να κρέμονται σαν τα σφαχτάρια,ναό του Σολωμόντα κι αρχηγούς,να παίζουν τη ζώη μας στην αυλή στα ζάρια..βλέπω χιλιάδες πια Χριστούς,που την αγάπη τους μ’ένα μαστίγιο αλλάζουν..είδα αδύναμους να ξεσπιτώνουν και τη γη να ισωπεδώνουν..λάσπη ο σκοπός σου,το χνάρι που άφησα για σένανε χαφιέ..ο Αλί ματώνει για μας..ποιοί είσαστε εσείς,που τα λόγια μας να κάνετε μπροσούρες,οτοβλεψίες,κρυπτομούρες,μ’ένα καλάμι στα μπαλκόνια,γι άνοιξης λέτε χελιδόνια,τα λόγια μας συνεντεύξεις σε φυλλάδες και άρες μάρες κουκουνάρες,να σας το πω κωλοαγάδες,απόκληροι παραμυθάδες,ποιοι είσταστε εσείς; Υποκριθείτε σ’εκείνον που τιμά,σ΄εκείνους που γεμίζουν τα κενά του σατανά,στην ύπαρξή σας..όχι άλλα είδωλα στα επικίνδυνα παιχνίδια..Στο δικαστή άγριο ληστή,τον σύραν ένα πρωινό,κι αυτός εκεί λέει στη βουή,φταίτε κι εσείς για τούτα εδώ..Ετούτη η πόλη με τρελαίνει,με γκρίζο χρώμα αρρωστημένο,ανίατο κελί μεγενθυμένο..Η Άννα μου’πε Παύλο η Αθήνα είναι τρελή,τη νύχτα ειν’ολοφώτιστη,τη μέρα σκοτεινή..
Συνέχεια μπερδευόμουνα μ’αυτους που εμπιστευόμουνα,κι οι αγώνες μου γι αντάλλαγμα μου δίνουνε μια τόση δα ζωή….
Μην μου μιλάς για τα παιδιά,που ψαχνουνε στους δρόμους,σαν τους αλήτες τους σοφούς,δεν ξέρουν από νόμους..υπερασπίσου το παιδί,γιατί αν γλυτώσει το παιδί,υπάρχει ελπίδα..
Τι να τις κάνω τις τιμές τους,τα λόγια τα θεατρικά,μες την οθόνη του μυαλού μου,χάρτινα είδωλα νεκρά..Να μ’αγαπάς…
Οι απροσάρμοστοι υπάρχουν πάντα εκεί,εκεί όπου αρμόζουν οι καιροί….
Αντε,και καλή τύχη μάγκες….

..κι όπου γουστάρω πάω,και τρέχει ο άνεμος μπροστά..τον ήλιο ακολουθάω,κι ο μήνας έχει εννιά… (9/12/1990,Κόκκινος Μύλος)

ΥΓ: οποιος ενδιαφερεται,οπως καθε χρονο οι Απροσαρμοστοι παιζουν στη μνημη του Παυλου στο Rodeo club (Χευδεν 34,Πλατεια Βικτωριας,Αθηνα),στις 11 και στις 18 του μηνος,9:30 το βραδυ,10 ευρω εισοδος (με μπυρα) www.rodeoclub.gr
Καταγεγραμμένος

..κι όπου γουστάρω πάω και τρέχει ο άνεμος μπροστά..τον ήλιο ακολουθάω κι o μήνας έχει εννιά..
fairy-taler
Λιγάκι Ποιοτικός
**

Προφίλ
Απ: Στον Π.
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 06, 2006, 02:51:35 »

saloniki tpts?
Καταγεγραμμένος
newton
Μοντεράτορας
ΥπερΠοιοτικός

μου λέν αν φύγω από τον κύκλο θα χαθώ..

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 06, 2006, 03:25:47 »

ναι εστρέλλα..

Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ,στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ..βλέπεις οι δυο μας μόνοι(!) δεν νοιώσαμε ποτέ,τώρα πες μου ποιόν,πες μου θα’χεις να τα λές…………
Καταγεγραμμένος

ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό…
estrella
Αρκετά Ποιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 06, 2006, 07:47:03 »

Δεν εχω ιδεα για Θεσσαλονικη,αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολο και κατι θα γινεται στη μνημη του Παυλου…
Βαζω και το link στο rapidshare για το αφιερωμα που εκανε η εκπομπη "η μηχανη του χρονου" για τον Παυλο..

http://rapidshare.com/files/6340375/Mixani…pou_ou.wmv.html

(πηγαινετε στο link,στο κατω κατω μερος της σελιδας γραφει free και πατατε εκει..μετα στην καινουρια σελιδα περιμενετε να τελειωσει το ρολοι γυρω στο 1.5 λεπτο,και μετα σας βγαζει εναν κωδικο,που θα τον βαλετε στο κουτακι διπλα..πατατε download και σας βγαζει μετα το κουτακι download/save as/cancel)
Καταγεγραμμένος

..κι όπου γουστάρω πάω και τρέχει ο άνεμος μπροστά..τον ήλιο ακολουθάω κι o μήνας έχει εννιά..
ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ
ΥπερΠοιοτικός

…just like a little girl…

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 06, 2006, 09:25:04 »

………. cry

ΝΑ’ΜΑΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ
ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ’ΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
Καταγεγραμμένος

Να αδειάζω.Να ξεχνιέμαι.Να τραγουδάω με το σώμα.Για να νιώθω ζωντανός.
fairy-taler
Λιγάκι Ποιοτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 07, 2006, 08:00:53 »

emena de mou to bgazei to link
Καταγεγραμμένος
newton
Μοντεράτορας
ΥπερΠοιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 07, 2006, 11:05:49 »

estrella δεν βγαίνει το link(file do not found)!!
μήπως είναι γραμμένο λάθος?
Καταγεγραμμένος

Ζάλμοξις
Μοντεράτορας
ΥπερΠοιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 07, 2006, 11:15:53 »

Μάλλον….ούτ’ εμένα μου το βγάζει!
Καταγεγραμμένος
estrella
Αρκετά Ποιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 07, 2006, 01:00:50 »

Το rapidshare εχει προβλημα…θα προσπαθησω να το ανεβασω στο quicksharing,αυτο και το πρωτο μερος της εκπομπης,που λεει διαφορα για το ροκ της δεκαετιας του ’70 και μετα εχει ενα μικρο αφιερωμα στον Ασιμο..αναμεινατε στο ακουστικο σας.. 
Καταγεγραμμένος

estrella
Αρκετά Ποιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 07, 2006, 03:07:29 »

Για το ροκ της δεκαετιας του ’70 και μικρο αφιερωμα στον Ασιμο (α μερος εκπομπης)

http://s28.quicksharing.com/v/6942933/Mixani_tou_xronou_peri_Asimou.wmv.html

Για τον Παυλο (β μερος εκπομπης)

http://s23.quicksharing.com/v/3071969/Mixani_tou_xronou_peri_Sidiropou_ou.wmv.ht

Το γ μερος ειναι για τα λογοκριμενα τραγουδια της ελληνικης ροκ,δεν το εχω στον υπλολογιστη,αλλα αν το βρω θα το ανεβασω εδω.
Να’στε καλα ολοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 07, 2006, 06:39:25 από estrella » Καταγεγραμμένος

Ο_Χα{ρου}μενος
Μην δίνεις σημασία
Αντμινιστράτορας
ΥπερΠοιοτικός

"Καληνύχτα χαμένε…Στην ζωή όλοι κλαίνε"

Προφίλ WWW
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 07, 2006, 06:12:59 »

εστρελα χθες συνειδητοποιησα οτι γραφεις και σε αλλο φλορουμ….
Καταγεγραμμένος

O χαμένος τα παίρνει όλα

estrella
Αρκετά Ποιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 07, 2006, 06:41:11 »

Χαμενε σε πολλα forum γραφω με το ιδιο nickname  azn
Καταγεγραμμένος

estrella
Αρκετά Ποιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 08, 2006, 06:07:23 »

Εδω και το τελευταιο μερος της εκπομπης περι λογοκριμενων τραγουδιων..(το quicksharing και το rapidshare τα’χουν παιξει,ελπιζω να τα καταφερα..)

http://rapidshare.com/files/6604851/Mixani_tou_xronou_ta_logokrimena.wmv

δεν το ηξερα οτι μεχρι και η Ευλαμπια θεωρηθηκε "αναρχικο"….  laugh laugh laugh
Καταγεγραμμένος

newton
Μοντεράτορας
ΥπερΠοιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 09, 2006, 07:33:05 »

estrellα… σε πάω με τρέλα..!!!
ευχαριστώ πόλυ για τα διαμάντια που ανέβασες
Καταγεγραμμένος

Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 

Μεταπήδηση σε: