alltogethernow
Καλώς ορίσατε, Μη μέλος. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Οκτώβριος 20, 2007, 08:59:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
26001 μηνύματα σε 342 θέματα από 421 μέλη
Τελευταίο μέλος: Brewioloas
* Αρχική Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή
+  alltogethernow
|-+  εδώ μιλάμε για ποιότητα
| |-+  ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ
| | |-+  Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Συζήτηση: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ  (Ανάγνωση 237 φορές)
raindrops
ΥπερΠοιοτικός
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

πανωλεθρία..η πρωινή σαστιμάρα του βρικόλακα

Προφίλ
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ
« στις: Δεκέμβριος 10, 2006, 04:57:23 »

17 νοεμβρη,μια και μιση το μεσημερι,μονος μου στη σταδιου με δυο σπρέι στην τσαντα.O δρομος ειναι αδειος.ξαφνικα πεταγονται απο το που8ενα 20 ΜΑΤαδες.»Eπ,παλικαρι ταυτοτητα!»,τους τη δεινω.»Παμε λιγο πιο πανω!»,τους ακολουθω.»Κατσε κατω!»Κα8ομαι.»Που μενεις?».»αγια παρασκευη».Α,καλα καταλαβα,πλουσιοπαιδο!»,δεν απανταω.»Τι εχεις στην τσαντα?»,μου την ανοιγουν.»Τι εχεις στις τσεπες?»,παω να σηκω8ω να τους δειξω.»Κατσε κατω ρε,τι νομιζεις οτι εισαι?εξυπνος?τι ειναι αυτα εδω?»κραταει δυο μασκες για δακρυγονα που βρηκε στην τσαντα μου.Τις ειχα για την πορεια,»τι,τις θες?σαν να μη μας τα λες καλα!αναρχικος μου φαινεσαι!».δε μιλαω.» Τι ειναι αυτο εδω?»μου δειχνει ενα μικρο αναρχικο αλφα,ζωγραφισμενο με μπλανκο στην τσαντα μου,»αλφα»του λεω.»Με περνας για βλακα,ε?!δε γουσταρεις αστυνομι,ε?!αν με πετυχαινες μονο μου το βραδυ 8α με εσπαγες στο ξυλο,ε?!σηκω!»,σηκωνομαι.Μ’αρπαζει απ’το λαιμο και με τραβαει κοντα του με δυναμη.»Μην κανεις καμια μαλακια!καταλαβες?!»μου καρφωνει ενα γκλομπ στη μεση και στην επομενη γωνια με δινει σε πεντε ασφαλιτες με πολιτικα.αυτοι με κολλανε στον τοιχο,ξαναψαχνουν την τσαντα μου,δε βρισκουν τιποτα παρανομο,γραφουν τ’ονομα μου και με χωνουν σε μια κλουβα μαζι με αλλα δυο παιδια.
Τρεις ωρες πριν την πορεια μας πανε στη ΓΑΔΑ.Μπαινουμε στο ισογειο.ξανα ελεγχος.μια μπατσινα φωναζει υστερικα:»κλειστε τα κινητα σας και βγαλτε τις καρτες σας!».Ρωταω αν μπορω να παρω ενα τηλεφωνο τη μανα μου.Πεταγεται ενας μπατσος:»ελα ρε μαγκα,ασε ησυχη τη μανουλα σου,γιατι να την ανησυχησεις?».Δεν απανταω,αυτος συνεχιζει.»Τι κατεβηκες στην πορεια ρε βλακα?Δεν εχεις καταλαβει πως το πολυτεχνειο ειναι ξεπερασμενο?Ε?!».Μου’ρχεται να τον βρισω.Μπορεις ρε μαλακα μπατσε να τελειωσεις μια φραση χωρις το γαμημενο»Ε!»?Μπορεις?ε?!Δε λεω τιποτα και κλεινω το κινητο μου.Μας ανεβαζουν σ’ενα ψηλο οροφο-ειμαστε πανω απο 200 ατομα.Μας βαζουν σε μια σειρα.Μια μπατσινα μας φωναζει και μας ρωταει ενα σωρο μαλακιες!»Στο θεο πιστευετε?Σε ποιον θεο?»!
Μας πανε σ’ενα κελι.Νομιζω οτι ειμαι σ’ελληνικη ταινια.Μονο ο μπαγλαμας λειπει.Κοιταω γυρω μου και βλεπω καμια 20αρια ατομα και μεσα σ’αυτους δυο κοριτσια 14-15 χονων.Πιο διπλα ενας τυπος με χειροπεδες που απ’οτι ακουσα μετα ηταν μαφιοζος της νυχτας μπλεγμενος με ναρκωτικα και πουτανες…πως βαζεις,ρε μαλακα μπατσε,15 χρονων κοριτσακι διπλα σε μαστροπο?!!Μας φωναζουν εναν-εναν για δακτυλικα αποτυπωματα.Κανονικο φακελο!»Πως σε λενε?Που μενεις?Ποιο ειναι το νουμερο του κινητου σου?Με ποιους θα πηγαινες στην πορεια?»Κανουν και χιουμορ:»Αφησε μας και ενα αυτογραφο με τα δακτυλακια σου»!Μια κοπελιτσα 15 χρονων βαζει τα κλαματα,τρεμει!Πιο πριν μια αστυνομικος-γυνακα ευτυχως-της ειχε κανει σωματικο ελεγχο.Μεσα στο σουτιεν,στα εσωρουχα,παντου!
Κατα τις εφτα μας αφηνουν.Κρατουσαν για εξι ωρες,διακοσια ατομα,ολα με ταυτουητες,χωρις να’χουν κανει τιποτα και χωρις να’χουν επικοινωνια με τους δικους τους.σωστη απαγωγη!Οι δικοι μου ειναι απ’εξω και με περιμενουν.Γυριζω σπιτι.
Την αλλη μερα πετυχαινω την κοπελιτσα που εκλαιγε.»Ντρεπομαι!»,μου λεει.»Την κολλητη μου που πηγε στην πορεια τη βαραγανε πεντε ΜΑΤαδες μεχρι που καποια στγμη ερχεται ο ανωτερος τους και τους σταματαει.Την βλεπει κατω στο δρομο να σπαραζει και αρχιζει μονος του να την κλωτσαει με μανια στο στηθος και να φωναζει:»ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ»…»Ντρεπομαι»,μου ξαναλεει,»εγω εκλαιγα στο κελι και την φιλη μου κοντεψαν να την σκοτωσουν…»

Γιωργος,18 χρονων
περιοδικο SCHOOLIGANS
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 10, 2006, 07:04:35 από kornilia » Καταγεγραμμένος

πάμε να φύγουμε από’δω,να πάμε σε άλλα μέρη,πάμε να φύγουμε από’δω,όλα όσα ζήσαμε ως εδώ θέλω να γίνουν παρελθόν σ’ένα λεπτό
raindrops
ΥπερΠοιοτικός

Προφίλ
Απ: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 10, 2006, 05:08:56 »

η ασφαλεια ξερει στη ζωη μου τι φταει
κι ομως γουσταρει να με βλεπει να χτυπιεμαι
η ασφαλεια ξερει αν ειμαι ή οχι gay
και θελει κατι να μου δωσει να τρυπιεμαι
τα ξερει ολα και συμφερει
στην κοινωνια κσι σ’εμας
κι οταν αρχιζει πανω χερι κατω χερι
βρες το κουραγιο να τραγουδας
Καταγεγραμμένος

πάμε να φύγουμε από’δω,να πάμε σε άλλα μέρη,πάμε να φύγουμε από’δω,όλα όσα ζήσαμε ως εδώ θέλω να γίνουν παρελθόν σ’ένα λεπτό
fonis
Λιγάκι Ποιοτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 10, 2006, 08:20:19 »

Όμως πληρώνομαι γι’ αυτό, πληρώνομαι

μ’ ανώδυνες μικρές διαδρομές

πάνω-κάτω σε μια λαίμαργη χώρα

μέσα-έξω σε μι’ αχόρταγη χώρα

Πληγώνομαι απ’ αυτήν, πληγώνομαι
μα ξαγρυπνάω γυρεύοντας
τα άχρηστά της δώρα
τα άχρηστά της δώρα

φασιστες κουφαλες
ερχονυαι κρεμαλες
Καταγεγραμμένος

"Ο παράδεισος μου ‘πεφτε πάντα λιγάκι στενός.
Θέλω μια κόλαση στα μέτρα μου"
Συγγνώμη που οι λέξεις ήταν λέξεις                   
και δεν ήταν σφαίρες
κραυγές γλάρων
ή παιδικές μελωδίες"
ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΣΑΣ ΠΙΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΩ ΜΕ ΟΛΟΓΛΥΚΙΑ ΘΛΙΨΗ!!!
newton
Μοντεράτορας
ΥπερΠοιοτικός

μου λέν αν φύγω από τον κύκλο θα χαθώ..

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 10, 2006, 09:04:25 »

hair  απογοητεύτηκα…

γίνονται τέτοια ακόμα…κρίμα!!είχα αρχίζει να πιστεύω ότι είχαν σταματήσει αυτά πια!!
Καταγεγραμμένος

ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό…
AERIKO
Κραουνάκης

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 10, 2006, 11:00:11 »

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΕΕΕΣ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ.
Καταγεγραμμένος

ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Ο_Χα{ρου}μενος
Μην δίνεις σημασία
Αντμινιστράτορας
ΥπερΠοιοτικός

"Καληνύχτα χαμένε…Στην ζωή όλοι κλαίνε"

Προφίλ WWW
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 10, 2006, 11:13:49 »

νιουτον ειναι επειδη πατησες τα "αντα"
Καταγεγραμμένος

O χαμένος τα παίρνει όλα

newton
Μοντεράτορας
ΥπερΠοιοτικός

μου λέν αν φύγω από τον κύκλο θα χαθώ..

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 11, 2006, 06:36:43 »

ευχαριστώ που μου το θύμισες χαμένε… angry
Καταγεγραμμένος

ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό…
Ο_Χα{ρου}μενος
Μην δίνεις σημασία
Αντμινιστράτορας
ΥπερΠοιοτικός

"Καληνύχτα χαμένε…Στην ζωή όλοι κλαίνε"

Προφίλ WWW
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 11, 2006, 11:37:07 »

σημερα το καναλι που λεγεται εξτρα ειχε εκπομπη με θεμα : "αισθανεστε ασφαλεια???"

εγω προσωπικα οσο περισσοτεροι μπατσοι τοσο λιγοτερο ασφαλης νιωθω…δεν ξερω γιατι….
στην πορεια του πολυτεχνειου 17 νοπεμβρη φετος απο την ομονοια μεχρι την κτζια με σταματησαν 3 φορες…μιλαμε για 500 μετρα αποσταση…
Καταγεγραμμένος

O χαμένος τα παίρνει όλα

raindrops
ΥπερΠοιοτικός

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 15, 2006, 10:37:06 »

φυλακες γεματες κοινωνια
Καταγεγραμμένος

Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 

Μεταπήδηση σε: