Φίλε μου όποιος και αν είσαι έχεις άδικο!!!!
Ποιός είμαι; Ο Τάδε είμαι, ποιός άλλος! Άδικο ε;
Και οι Ενδελέχεια και οι Τρύπες έχουν κάνει τζαμπέ συναυλίες!!!!!!!!1
Κακώς! Γιατί έτσι κάποιοι δεν κονόμησαν! Ευτελίζεται η τέχνη έτσι, φίλοι… φιλότεχνοι.
Δεν γίνεται όμως να το κάνεις αυτό συνέχεια!!!!!
Όπως δε γίνεται να πουλάς τον κώλο σου συνέχεια και συνάμα να πουλάς και μούρη.
Στο τέλος θα βάλουν και από την τσέπη τους και θα μπούνε μέσα!!!!!!
Ε, καλά είναι και μέσα. Ούτε νοίκι, ούτε φως, ούτε νερό, ούτε ίντερνετ, ούτε συναυλίες.
Για να γίνει μία καλή συναυλία χρειάζονται πολλά πράγματα όπως ηχιτικός εξοπλισμός,μηχανικοί στον ήχο και στα φώτα,ηχολίπτης,μαγαζί καπ!!!!
Νομίζεις.
Εκτός αν πιστεύεις ότι για να παραδεχτείς ένα συγκρότημα ή καλλιτέχνη θα πρέπει να τα πληρώσει όλα αυτά από την τσέπη του!!!!
Τα λεφτά δεν είναι τίποτα, χαρτιά είναι.
Επίσης μπορεί να είσαι της άποψης να πάρουν τις κιθάρες και τα drums να τα στήσουν σε μία πλατεία και να αρχίσουν να κοπανάνε για να το παίξουν αναρχοροκάδες και ότι πολεμάνε το σύστημα απ’έξω!!!!!
Ακριβώς. Αυτής της άποψης είμαι.
Τι λογική είναι αυτή ρε φίλε!!!!!!!
Εσύ που μιλάς για λογική, εσύ πες μου.
Κοροιδεύεις τον εαυτό σου!!!!!!
Ίσως.
Ξύπνα!!!!!!
Όχι.
Δηλ εσύ δεν αγοράζεις για να φάς,δεν ντύνεσαι,δεν βάζεις πετρέλαιο σπίτι σου,δεν πάς για καφέ,από υπολογιστή δεν έγραψες!!!!!!!!!
Όχι, έχω μια γυναίκα που τα κανονίζει αυτά. (άσε που αυτά είναι προσωπικά δεδομένα χε χε χε)
Μάθαμε τώρα όλοι στην εύκολη λύση!!!!!!!!!!
Ε χε χε, μόνο εσύ θα ‘χες αυτό το προνόμιο;
Θες να πολεμήσεις το σύστημα στην απ’΄έξω, κάνε πρώτα κάτι για τον εαυτό σου ή μάλλον ξεκίνα την επανάσταση από τον εαυτό σου και άσε την κριτική προς τους άλλους!!!!!!
Γιατί να πολεμήσω το σύστημα; Εγώ απ’ το σύστημα ζω. Το σύστημα με τρέφει. Εγώ, φίλε κράχτη, ολόκληρα μερόνυχτα, κρατάω τη ζωή και το θάνατο ανθρώπων στα χέρια μου. Αξίζω μια κάποια πληρωμή δε νομίζεις; Όχι γιατί “ποιώ τέχνη” αλλά γιατί δε θες να σε πετσοκόψω, ή μήπως θες; Κάποτε μας λέγανε μπαρμπέρηδες, μετά μέσα απ’ τους ατέλειωτους πολέμους μάθαμε… τελειοποιήσαμε την Τέχνη μας. Σιγά σιγά γίναμε ισάξια αδέρφια του Χάρου. Τι είσαι εσύ μπροστά στον αδερφό του Χάρου, αν όχι ένας θλιβερός κράχτης;
Άλλα βέβαια με τα λεφτά του μπαμπάκα και χωρίς να έχουμε δουλέψει ποτέ στην ζωή μας είμαστε αναρχικοί και πολεμάμε το σύστημα!!!!!!!
Δεν είμαι αναρχικός. (οι Ενδελέχεια είναι χε χε χε)
Παραμυθάκια φίλε δεν μασάμε…
Ποιοί είστε; Πόσοι είστε; Καλά είστε καλά; Δεν πάτε να δείτε λίγο τηλεόραση. Ξέρεις, φίλτατε, το διαδίκτυο σε λίγο θα γίνει σαν την τηλεόραση, πολύ πιο ασύγχρονο. Όχι, ας πούμε, 1024/1024 (είσοδος/έξοδος). αλλά (σταδιακά) 1024/768 … 1024KB/512 … 1024MB/256 … 1024GB/128 … 1024TB/0. Θα υπάρχει μόνο έξοδος δεδομένων και όχι είσοδος πια, δε θα μπορείς να δίνεις… να κρίνεις. Θα παίρνεις μόνο. Το όνειρό σου ε;