alltogethernow
Καλώς ορίσατε, Μη μέλος. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Οκτώβριος 20, 2007, 08:59:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
26001 μηνύματα σε 342 θέματα από 421 μέλη
Τελευταίο μέλος: Brewioloas
* Αρχική Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή
+  alltogethernow
|-+  εδώ μιλάμε για ποιότητα
| |-+  ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ
| | |-+  ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ!!!

Σελίδες: [1] Κάτω Εκτύπωση
Αποστολέας Συζήτηση: ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ!!!  (Ανάγνωση 245 φορές)
drapetis7
Μέλος (αρσ. της λέξης «μέλι»)
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ!!!
« στις: Ιανουάριος 23, 2007, 01:08:42 »

Γειά σας παιδιά,καλώς σας βρήκα!!!!! cheesyΕίμαστε από το forum των Ενδελέχεια και προσπαθούμε μιας που την ενναλακτική ρόκ σκηνή την έχουν χεσμένη όλοι να προωθήσουμε το αγαπημένο μας συγκρότημα στους κύκλους μας!!!!!!Ελπίζω να δείξετε κατανόηση!!!!!!!
Λοιπόν εγώ θα σας ενημερώσω για δύο συναυλίες των Ενδελέχεια στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Ακολουθεί δελτίο τύπου!!!!

Στις 27 Ιανουαρίου οι ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ εμφανίζονται στην μουσική σκηνή στον ΑΕΡΑ (ΑΘΗΝΑ,ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ,ώρα 22.30,είσοδος 12e) και στις 10 Φεβρουαρίου στο AFTER DARK CLUB (ΑΘΗΝΑ,ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΔΟΤΟΥ ΕΞΑΡΧΕΙΑ,ώρα 24.00,είσοδος 8e)

Η δύναμη,οι έξυπνες μελωδίες,η πρωτότυπη ενορχήστρωση,οι καυστικοί στίχοι και η αδιαπραγμάτευτη στάση τους,κατατάσουν τους ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ ώς ένα από τα κορυφαία σχήματα της εγχώριας ρόκ μουσικής σκηνής!Παρέα με την πλούσια δισκογραφία τους,επιβεβαιώνουν τις φήμες!!!
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
1994 ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ
1996 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ
1997 ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
1999 ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΙΤΕΣ
2000 ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
2001 ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ
2003 ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ
2005 ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ
ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ

Για περισσότερες πληροφορίες
www.endelexeia.gr

Μπράβο παιδιά για το φόρουμ σας,συνεχίστε την καλή προσπάθεια τα σπάτε!!!!!!!!!!
Καταγεγραμμένος
Όνομα:
Μη μέλος

Απ: ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 26, 2007, 03:45:37 »

Αυτό που πρέπει να κάνουν τα Ενδελέχεια και όλα τα ροκ τα εναπομείναντα, είναι ενδελεχείς "συναυλίες" σε κάποιο ανοιχτό χώρο. Κάτω απ’ τη βρόχα και καβάλα πάνω στο νόμο χωρίς είσοδο 8ε, έξοδο 18ε και πούτσες μπλέ 28ε. Και οι Γκέτο και ο ρήτωρ/συνεντευξιάκιας Αγγελάκας φυσικά, κι αυτό ένα ακρότημα είναι πια. Τι κρίμα. Ακροτήματα να μην μένετε στις άκρες αλλά ούτε και να μένετε άφωνα ή (αν όχι άφωνα) ψευδεμπορικά ΚΑΠΗ στα ημίφωτα.

Μάτια σεβασμού,

Ο ξάδερφος του ταδε δείνα.
Καταγεγραμμένος
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
Αντμινιστράτορας
ΥπερΠοιοτικός

Ιιιιιιι τσιριτσιριμπααααα παφπουφ τσιτοϊιιιιιιιιν!

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 26, 2007, 04:14:30 »

Γουάου!

Αυτοί οι επισκέπτες μας είναι πολύ λογοτεχνίζοντες τελικά, κι έχουν και άποψη!

Ο ξάδερφός σου είναι μαλάκας, πάντως.

Καταγεγραμμένος

Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ…. bonk
fairy-taler
Λιγάκι Ποιοτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 26, 2007, 04:44:18 »

file ti fobase kai mpikes anonimos? pios einai o tade? tongue
kali fasi ayto pou les alla nistiko arkoudi den xorebei opos kai na to kaneis
esi dld tha doulebes xoris na se plironoun kirie anarxopunk i mipos den exeis doulepsei pote kai ta les ayta? wink
Καταγεγραμμένος
Ο_Χα{ρου}μενος
Μην δίνεις σημασία
Αντμινιστράτορας
ΥπερΠοιοτικός

"Καληνύχτα χαμένε…Στην ζωή όλοι κλαίνε"

Προφίλ WWW
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 26, 2007, 11:07:51 »

ναι γαμωτο… επρεπε οι ροκαδες να μην πληρωνονται… να ειναι τζαμπα ολα… να βγαζαν κανενα φραγκο πουλωντας πρεζα και να κοιμουνται στα παγκακια… τοτε θα ηταν αληθινοι ροκαδες…
Καταγεγραμμένος

O χαμένος τα παίρνει όλα

AERIKO
Κραουνάκης

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 26, 2007, 11:22:45 »

ΠΕΣ ΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.ΑΣ ΣΤΕΙΡΗΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ.VAMOS ΑΔΕΛΦΙΑ.ΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ
Καταγεγραμμένος

ΜΕΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΤ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΒΥΝΑΜΕ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Ε,ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
drapetis7
*

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 27, 2007, 03:53:46 »

Φίλε μου όποιος και αν είσαι έχεις άδικο!!!!Και οι Ενδελέχεια και οι Τρύπες έχουν κάνει τζαμπέ συναυλίες!!!!!!!!1Δεν γίνεται όμως να το κάνεις αυτό συνέχεια!!!!!Στο τέλος θα βάλουν και από την τσέπη τους και θα μπούνε μέσα!!!!!!Για να γίνει μία καλή συναυλία χρειάζονται πολλά πράγματα όπως ηχιτικός εξοπλισμός,μηχανικοί στον ήχο και στα φώτα,ηχολίπτης,μαγαζί καπ!!!!Εκτός αν πιστεύεις ότι για να παραδεχτείς ένα συγκρότημα ή καλλιτέχνη θα πρέπει να τα πληρώσει όλα αυτά από την τσέπη του!!!!Επίσης μπορεί να είσαι της άποψης να πάρουν τις κιθάρες και τα drums να τα στήσουν σε μία πλατεία και να αρχίσουν να κοπανάνε για να το παίξουν αναρχοροκάδες και ότι πολεμάνε το σύστημα απ’έξω!!!!!Τι λογική είναι αυτή ρε φίλε!!!!!!!Κοροιδεύεις τον εαυτό σου!!!!!!Ξύπνα!!!!!!Δηλ εσύ δεν αγοράζεις για να φάς,δεν ντύνεσαι,δεν βάζεις πετρέλαιο σπίτι σου,δεν πάς για καφέ,από υπολογιστή δεν έγραψες!!!!!!!!!Μάθαμε τώρα όλοι στην εύκολη λύση!!!!!!!!!!Θες να πολεμήσεις το σύστημα στην απ’΄έξω, κάνε πρώτα κάτι για τον εαυτό σου ή μάλλον ξεκίνα την επανάσταση από τον εαυτό σου και άσε την κριτική προς τους άλλους!!!!!!Άλλα βέβαια με τα λεφτά του μπαμπάκα και χωρίς να έχουμε δουλέψει ποτέ στην ζωή μας είμαστε αναρχικοί και πολεμάμε το σύστημα!!!!!!!Παραμυθάκια φίλε δεν μασάμε…εσύ μασάς!!!!!!!!!!Σήμερα παιδιά είναι η συναυλία στον ΑΕΡΑ όσοι είστε από ΑΘΗΝΑ και πάτε καλά να περάσετε!!!!Άντε να στηρίξουμε λίγο την εναλλάκτική μουσική διότι τα σκουπίδια κυριαρχούν!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 27, 2007, 03:58:03 από drapetis7 » Καταγεγραμμένος
Τάδε
*

Όλο μεγαλώνει η σκιά μου στο φως όσο κοντεύω.

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 27, 2007, 06:41:24 »

Παράθεση
Φίλε μου όποιος και αν είσαι έχεις άδικο!!!!
Ποιός είμαι; Ο Τάδε είμαι, ποιός άλλος! Άδικο ε;

Παράθεση
Και οι Ενδελέχεια και οι Τρύπες έχουν κάνει τζαμπέ συναυλίες!!!!!!!!1
Κακώς! Γιατί έτσι κάποιοι δεν κονόμησαν! Ευτελίζεται η τέχνη έτσι, φίλοι… φιλότεχνοι.

Παράθεση
Δεν γίνεται όμως να το κάνεις αυτό συνέχεια!!!!!
Όπως δε γίνεται να πουλάς τον κώλο σου συνέχεια και συνάμα να πουλάς και μούρη.

Παράθεση
Στο τέλος θα βάλουν και από την τσέπη τους και θα μπούνε μέσα!!!!!!
Ε, καλά είναι και μέσα. Ούτε νοίκι, ούτε φως, ούτε νερό, ούτε ίντερνετ, ούτε συναυλίες.

Παράθεση
Για να γίνει μία καλή συναυλία χρειάζονται πολλά πράγματα όπως ηχιτικός εξοπλισμός,μηχανικοί στον ήχο και στα φώτα,ηχολίπτης,μαγαζί καπ!!!!
Νομίζεις.

Παράθεση
Εκτός αν πιστεύεις ότι για να παραδεχτείς ένα συγκρότημα ή καλλιτέχνη θα πρέπει να τα πληρώσει  όλα αυτά από την τσέπη του!!!!
Τα λεφτά δεν είναι τίποτα, χαρτιά είναι.

Παράθεση
Επίσης μπορεί να είσαι της άποψης να πάρουν τις κιθάρες και τα drums να τα στήσουν σε μία πλατεία και να αρχίσουν να κοπανάνε για να το παίξουν αναρχοροκάδες και ότι πολεμάνε το σύστημα απ’έξω!!!!!
Ακριβώς. Αυτής της άποψης είμαι.

Παράθεση
Τι λογική είναι αυτή ρε φίλε!!!!!!!
Εσύ που μιλάς για λογική, εσύ πες μου.

Παράθεση
Κοροιδεύεις τον εαυτό σου!!!!!!
Ίσως.

Παράθεση
Ξύπνα!!!!!!
Όχι.

Παράθεση
Δηλ εσύ δεν αγοράζεις για να φάς,δεν ντύνεσαι,δεν βάζεις πετρέλαιο σπίτι σου,δεν πάς για καφέ,από υπολογιστή δεν έγραψες!!!!!!!!!
Όχι, έχω μια γυναίκα που τα κανονίζει αυτά. (άσε που αυτά είναι προσωπικά δεδομένα χε χε χε)

Παράθεση
Μάθαμε τώρα όλοι στην εύκολη λύση!!!!!!!!!!
Ε χε χε, μόνο εσύ θα ‘χες αυτό το προνόμιο;

Παράθεση
Θες να πολεμήσεις το σύστημα στην απ’΄έξω, κάνε πρώτα κάτι για τον εαυτό σου ή μάλλον ξεκίνα την επανάσταση από τον εαυτό σου και άσε την κριτική προς τους άλλους!!!!!!
Γιατί να πολεμήσω το σύστημα; Εγώ απ’ το σύστημα ζω. Το σύστημα με τρέφει. Εγώ, φίλε κράχτη,  ολόκληρα μερόνυχτα, κρατάω τη ζωή και το θάνατο ανθρώπων στα χέρια μου. Αξίζω μια κάποια πληρωμή δε νομίζεις; Όχι γιατί “ποιώ τέχνη” αλλά γιατί δε θες να σε πετσοκόψω, ή μήπως θες; Κάποτε μας λέγανε μπαρμπέρηδες, μετά μέσα απ’ τους ατέλειωτους πολέμους μάθαμε…  τελειοποιήσαμε την Τέχνη μας. Σιγά σιγά γίναμε ισάξια αδέρφια του Χάρου. Τι είσαι εσύ μπροστά στον αδερφό του Χάρου, αν όχι ένας θλιβερός κράχτης;

Παράθεση
Άλλα βέβαια με τα λεφτά του μπαμπάκα και χωρίς να έχουμε δουλέψει ποτέ στην ζωή μας είμαστε αναρχικοί και πολεμάμε το σύστημα!!!!!!!
Δεν είμαι αναρχικός. (οι Ενδελέχεια είναι χε χε χε)

Παράθεση
Παραμυθάκια φίλε δεν μασάμε…
Ποιοί είστε; Πόσοι είστε; Καλά είστε καλά; Δεν πάτε να δείτε λίγο τηλεόραση. Ξέρεις, φίλτατε, το διαδίκτυο σε λίγο θα γίνει σαν την τηλεόραση, πολύ πιο ασύγχρονο. Όχι, ας πούμε, 1024/1024 (είσοδος/έξοδος). αλλά (σταδιακά) 1024/768 … 1024KB/512 … 1024MB/256 … 1024GB/128 … 1024TB/0. Θα υπάρχει μόνο έξοδος δεδομένων και όχι είσοδος πια, δε θα μπορείς να δίνεις… να κρίνεις. Θα παίρνεις μόνο. Το όνειρό σου ε;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 27, 2007, 06:46:10 από Τάδε » Καταγεγραμμένος
Ατάκτως διακοπτόμενος αστρολάβος
Αντμινιστράτορας
ΥπερΠοιοτικός

Ιιιιιιι τσιριτσιριμπααααα παφπουφ τσιτοϊιιιιιιιιν!

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 27, 2007, 08:16:43 »

Πω πω αυτό το αποσπασματικό με τις παραθέσεις είναι πολύ σπαστικό.

Αυτές τις κρίσεις τις έχω βαρεθεί. Μπλα μπλα μπλα και μπλα, εύκολα λόγια για να περνάει η ώρα, δίκες για το τι συμβαίνει στο κεφάλι του άλλου, ΕΓΩ διέταξα, ΕΓΩ αποφάσισα, ΕΓΩ ξέρω, ΕΓΩ είμαι, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, πνίγηκα γαμώτο… προσαρμογή της ασυνέχειας στη δική ΜΟΥ ασυνέχεια (η οποία επειδή είναι δική ΜΟΥ λαμβάνεται ως συνέχεια) γιατί η δική ΜΟΥ κοσμοθεωρία είναι η μόνη που μετράει, οι άλλοι είστε λάθος, λάθος, λάθος, η αγάπη δε φτάνει για όλους, δυστυχώς…

Πάντως, δε βγάζω άκρη από αυτά που λες.
Καταγεγραμμένος

Αχούμπα χούμπα μπαν ντουνγκ νταγκ κελλλελλετονγκ…. bonk
μιχαλης
Μη μέλος

« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 28, 2007, 09:16:25 »

Όχι, έχω μια γυναίκα που τα κανονίζει αυτά. (άσε που αυτά είναι προσωπικά δεδομένα χε χε χε)

cheesy cheesy cheesy cheesy
Καταγεγραμμένος
mimhss
Λιγάκι Ποιοτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 28, 2007, 09:23:42 »

TA LEFTA EINAI MONO XARTIA TWRA MOLIS EKOPSA SELIDES APO NA PALIO TETRADIO KAI PLIRWSA TO NOIKI
Καταγεγραμμένος

STAND UP
Σελίδες: [1] Πάνω Εκτύπωση 

Μεταπήδηση σε: